Поматросили і кинули: в мережі посміялися над сумною долею сепаратиста з Одеси
Категорія
Події
Дата публікації

Поматросили і кинули: в мережі посміялися над сумною долею сепаратиста з Одеси

Поматросили і кинули: в мережі посміялися над сумною долею сепаратиста з Одеси
Джерело:  online.ua

В мережі посміялися над сепаратистом з Одеси Анатолій Петров, який втік з України до окупованого Росією Криму та залишився без засобів до існування.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський націоналістичний сайт "Антифашист".

У статті зазначається, що учасник подій на Куликовому полі до останнього часу проживав в Одесі й займався антиукраїнською пропагандою в мережі. Однак на початку травня СБУ помітило його діяльність і Петров, побоюючись арешту, виїхав до окупованого Криму. Але замість теплого прийому там він зіткнувся з повною байдужістю до своєї долі.

"У російському Криму ні про політичний притулок, ні про дах над головою, ні про будь-яку допомогу 71-річному уродженцю міста Вологда, який майже 30 років віддав службі в Збройних Силах своєї великої Батьківщини, порадили навіть і не думати", - пишуть автори статті.

"Батьківщина мене зустріла мене, м'яко кажучи, надзвичайно холодно. Мені йде 72-й рік. Зараз, після операції, настала тривала, протягом багатьох місяців реабілітація, безліч обмежень, які не дозволяють працювати. Але я без даху над головою, без найменших засобів до існуванню. Ви знаєте, виявляється, я не вписуюся в закони РФ. Я, етнічний росіянин, 27 років в ЗС СРСР, учасник бойових дій, активний учасник руху проти українського нацизму, у мене зібрано величезний відеоархів українських нацистських військових злочинів. І я повинен повільно вмирати у себе на далеко не привітній до мене Батьківщині", - жаліється Петров.

Читайте також: У Києві арештований чоловік, який закликав створити "Рівненську народну республіку"

В мережі висміяли історію одеського сепаратиста.

Як повідомляв ONLINE.UA, Київський районний суд міста Харків засудив місцевого сепаратиста, одного із засновників місцевого антимайдану Юрія Апухтіна до шести років позбавлення волі за публічні заклики до повалення конституційного ладу України, а також участь масових заворушеннях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?