Вандали осквернили могилу великого француза: з'явилося фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Вандали осквернили могилу великого француза: з'явилося фото

Вандали осквернили могилу великого француза: з'явилося фото
Джерело:  Le Figaro

У Франції, у комуні Коломбе-ле-дез-Егліз вандали осквернили могилу французького генерала та першого президента П'ятої республіки Шарля де Голля.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Le Figaro.

Зазначається, що поліція розшукує двох підозрюваних у причетності до акту вандалізму відносно могили генерала де Голля. Повідомляється, що у суботу невідомий увійшов на територію кладовища, де похований де Голль, та розбив надмогильний хрест.

Читайте також: У Києві розвалили інсталяцію, встановлену на місці пам'ятника Леніну: з'явилося фото

Після цього невідомий залишив кладовище, сів у машину, де його чекав спільник, який також перебуває у розшуку поліції. Слідчі вважають малоймовірними політичні мотиви у скоєному акті вандалізму, оскільки не було зроблено жодних написів чи заяв у зв'язку з цим.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Чернівцях невідомі вандали викопали дерева з Алеї пам’яті героїв АТО, що були посаджені у пам’ять про українських військових, що загинули на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?