Стали відомі час і місце нової міжнародної зустрічі по Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Стали відомі час і місце нової міжнародної зустрічі по Донбасу

Стали відомі час і місце нової міжнародної зустрічі по Донбасу

У вівторок, 30 травня, у Берліні відбудеться зустріч заступників міністрів закордонних справ країн, що входять до "нормандського формату" (Україна, РФ, ФРН, Франція).

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське видання Інтерфакс.

"На зустрічі "нормандського формату" в Берліні у вівторок від Росії братиме участь статс-секретар - заступник міністра закордонних справ РФ Григорій Карасін", - повідомили виданню в МЗС РФ.

Читайте також: Порошенко і Трюдо обговорили ситуацію на Донбасі та співробітництво між Україною і Канадою

Нагадаємо, в суботу, 27 травня, президент Франції Еммануель Макрон на саміті держав G-7 в Італії заявив, що виступає за якнайшвидший початок переговорів щодо України в "нормандському форматі".

Як повідомляв ONLINE.UA, у понеділок в Парижі пройде зустріч Макрона з російським президентом Володимиром Путіним.

Як заявив помічник президента РФ Юрій Ушаков, в Кремлі очікують, що тема України займе важливе місце на переговорах президентів РФ і Франції, та розраховують отримати підтримку роботі в форматі "нормандської четвірки".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?