Це ж не коллайдер будувати: в мережі гаряче обговорюють скандальну заяву мера Дніпра
Категорія
Політика
Дата публікації

Це ж не коллайдер будувати: в мережі гаряче обговорюють скандальну заяву мера Дніпра

Це ж не коллайдер будувати: в мережі гаряче обговорюють скандальну заяву мера Дніпра
Джерело:  online.ua

Користувачі мережі гаряче обговорюють заяву мера Дніпра Бориса Філатова щодо призначення командира колишнього спецпідрозділу МВС "Беркут" у Дніпропетровській області Андрія Ткаченко, який брав участь у подіях Майдану 2013-14 років, очільником муніципальної поліції міськради.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

Відомого блогера Антона Ходзу  призначення колишнього "беркутівця" начальником муніципальної поліції Дніпра обурило.

"Я розумію, коли союзники забрали собі німецьких вчених, бо ну дійсно, хто там в тій ракетній справі та ядерному синтезі розбереться. Але виправдовувати призначення колишнього мусора з Беркуту начальником муніципальної поліції Дніпра тим, що він професіонал і без нього ніяк - це просто блюзнірство. Ну й*б же ж вашу дивізію. Це ж не колайдер будувати. Там докторську захищати не потрібно. Невже к*рва в країні з 42 000 000 населення не знайдеться підходящої людини. От без мусорів ніяк нам не прожити, незамінні кадри просто", - написав він.

Читайте також: Експерт вважає, що "розлучення" Коломойського і дуету Філатов-Корбан могло бути політичним інсценуванням

Волонтер Роман Донік порівняв Бориса Філатова з мером Харкова Генадієм Кернесом.

Варто зазначити, що багато користувачів підтримали Філатова.

Як повідомляв ONLINE.UA, після сутичок на масових акціях 9 травня мер Дніпра Борис Філатов заявив про припинення фінансування з міського бюджету ветеранських організацій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?