З'явилося відео з новими випробуваннями ракет Північною Кореєю
Категорія
Світ
Дата публікації

З'явилося відео з новими випробуваннями ракет Північною Кореєю

З'явилося відео з новими випробуваннями ракет Північною Кореєю

Центральне телебачення КНДР поширило відеозапис випробувального запуску нової ракети класу "земля-повітря", здійсненого Північною Кореєю вранці 28 травня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.

Японський телеканал NHK показав відеозапис в своєму ефірі. На кадрах демонструється пуск ракети з пересувної установки. Зйомка велася з кількох кутів.

Точний час і місце запуску в повідомленні Пхеньяна не вказуються. До завдань випробувань входило, зокрема, виявлення та знищення ракет і безпілотників противника.

Читайте також: США вирішили направити третій авіаносець до берегів КНДР – ЗМІ

На стрільбах був присутній лідер КНДР Кім Чен Ин, який за підсумками випробувань похвалив військове керівництво. Він наказав проводити нову систему в максимальній кількості, щоб "вона покривала всю країну, як ліс". Кім Чен Ин також заявив, що нова ППО повинна "позбавити ворогів ілюзії про їхнє панування в повітрі".

Як повідомляв ONLINE.UA, 21 травня у Північній Кореї провели ще один запуск ракети.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?