В Одесі акція проти концерту Лободи переросла в бійку: з'явилися фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В Одесі акція проти концерту Лободи переросла в бійку: з'явилися фото

В Одесі акція проти концерту Лободи переросла в бійку: з'явилися фото
Джерело:  Думська

В неділю ввечері, 28 травня, в Одесі представники ряду патріотичних організацій влаштували акцію протесту біля нічного клубу "Ібіца" в Аркадії, де проходить концерт співачки Світлани Лободи.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Думську.

Активісти вимагають зупинити виступ Лободи і вигнати виконавицю, одна з вимог - позбавлення її громадянства України.

Спочатку акція проходила мирно, проте пізніше невідомі кинули в натовп дві петарди. Обійшлося без наслідків. Також у хід пішли димові шашки - їх також було дві.

Читайте також: Лобода стане ведучою музичної премії в Росії

Зазначається, що поліція затримала одного з активістів, товариші намагалися його відбити, але безуспішно. Поліція також намагалася провести особистий огляд двох активістів, ті відмовилися, і спалахнула бійка. В ході неї хтось застосував сльозогінний газ. Тих, хто відмовився "оглядатись", затримали, втім ненадовго. Затриманих вже відпустили.

Місцеві ЗМІ також повідомляють, що на місці присутні представники місцевого "Автомайдану" та "Правого сектора".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Світлана Лобода заспівала в Москві з російським співаком Єгором Крідом, який відомий своєю підтримкою глави Чечні Рамзана Кадирова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?