Доба в АТО: штаб інформував про сімох постраждалих українських бійців
Категорія
Події
Дата публікації

Доба в АТО: штаб інформував про сімох постраждалих українських бійців

Доба в АТО: штаб інформував про сімох постраждалих українських бійців
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 28 травня, бойовики так званих ДНР-ЛНР 48 разів обстрілювали позиції українських військових, внаслідок чого постраждало сім військових.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Приморському напрямку бойовики обстріляв Красногорівку з мінометів 120 мм калібру, Мар'їнку та Чермалик з мінометів 82 мм, Водяне, Гнутове, Новотроїцьке, Павлополь та Широкине з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

Читайте також: Обстріл бойовиками Красногорівки: в мережі звернули увагу на важливу деталь

На Донецькому напрямку терористи вели вогонь по передмістю Авдіївки з гранатометів, мінометів 82 мм калібру та стрілецької зброї, по Піскам з гранатометів, по Зайцево з БМП та легшого піхотного озброєння.

На Луганському напрямку противник обстріляв позиції ЗСУ в районі Катеринівки та Кримського з мінометів 82 мм калібру та гранатометів, поблизу Валуйського та Дінця - зі стрілецької зброї, біля Торецького - з кулеметів та протитанкового гранатомету.

Як повідомляв ONLINE.UA, 27 травня бойовики 49 разів відкривали вогонь по підрозділах ЗСУ, в результаті бойових дій восьмеро українських захисників зазнали поранень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?