Безвіз для України: Польща анонсує зростання відмов на в'їзд
Категорія
Події
Дата публікації

Безвіз для України: Польща анонсує зростання відмов на в'їзд

Безвіз для України: Польща анонсує зростання відмов на в'їзд
Джерело:  Укрінформ

Після набуття чинності безвізовим режимом між Україною та країнами Євросоюзу Польша може збільшити кількість відмов на в'їзд на кордоні.

Про це заявили в Прикордонній службі Польщі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

Читайте також: Порошенко підписав указ щодо реалізації права українців на безвізові поїздки до ЄС

“У результаті запровадження безвізового режиму тягар перевірки мети в'їзду лягатиме на плечі виключно прикордонників, які виконуватимуть завдання у процесі прикордонної перевірки. А перевірка мети в'їзду на територію Польщі є одним з найважливіших елементів прикордонного контролю з точки зору безпеки країни", - йдеться у повідомленні.

"Ми передбачаємо, що в результаті скасування візового режиму на кордоні з'явиться більше подорожуючих, які за нинішніх умов не отримали б візи, відтак збільшиться кількість відмов в'їзду на територію Польщі”, - додали польські прикордонники.

Зауважимо, що минулого року прикордонники не впустили до Польші 22 864 українця.

Як повідомляв ONLINE.UA, 11 червня, у день набуття чинності безвізового режиму України з країнами Євросоюзу, на прикордонних пунктах пропуску буде введено посилене чергування прикордонників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?