Концерт Лободи в Одесі скасували через протести
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Концерт Лободи в Одесі скасували через протести

Концерт Лободи в Одесі скасували через протести
Джерело:  Думська

В Одесі, в неділю, 28 травня, був скасований концерт української співачки Світлани Лободи через протести під нічним клубом, де мав відбутися виступ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Думську".

Протестувальники вимагали зупинити виступ і вигнати Лободу з позбавленням її громадянства України.

Акція проходила мирно, поки невідомі не кинули в натовп дві петарди і дві димові шашки. Обійшлося без наслідків, зазначає видання.

Через сутички та можливі провокації зі сторони радикально налаштованих активістів, керівництво розважального закладу прийняло рішення скасувати проведення концерту.

Читайте також: Залишайся в Москві, Світлана: Лобода виступила в Росії, з'явилися фото

Також, до поліції надійшла інформація про замінування закладу, на даний момент інформацію перевіряють правоохоронці.

Як зазначає видання, протести викликало те, що виконавиця дає концерти в Росії, не визнає російської агресії в Україні та підтримує російських артистів, яким заборонений в'їзд в Україну через виступи на окупованих територіях.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Світлана Лобода заспівала в Москві з російським співаком Єгором Крідом, який відомий своєю підтримкою глави Чечні Рамзана Кадирова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?