Гурт "Тартак" випустив кліп на пісню "Стара школа"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гурт "Тартак" випустив кліп на пісню "Стара школа"

Гурт "Тартак" випустив кліп на пісню "Стара школа"

Український гурт "Тартак" представив кліп на пісню "Стара школа". Прем'єра відео відбулася в день народження фронтмена колективу Сашка Положинського.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook гурту.

"Дякуємо усім, хто долучився до зйомок кліпу. Величезна подяка усім прихильникам, які дуже оперативно зібралися в клубі Барви та з запалом танцювали і співали. ;) Дякуємо друзям, які погодились відзнятися у відео та продемонстрували свої унікальні вміння. Дякуємо знімальній групі за професіоналізм", - йдеться у повідомленні музикантів.

Читайте також: У Львові обікрали відомого українського музиканта

Режисером відео став знаменитий український кліпмейкер Віктор Придувалов, найбільш відомий завдяки своїм відеороботам для гуртів "Океан Ельзи", "Скрябін" і "Бумбокс".

Як повідомляв ONLINE.UA, кліп на пісню "Мене вже немає", що входить в альбом "Вічність", гурт "Тартак" презентував 8 липня 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?