До двох років засудили чоловіка, який вкусив інспектора ДАІ
Категорія
Світ
Дата публікації

До двох років засудили чоловіка, який вкусив інспектора ДАІ

До двох років засудили чоловіка, який вкусив інспектора ДАІ

Чоловіка, який вкусив інспектора ДАІ, засудили до двох років позбавлення волі з іспитовим строком на 1 рік. Відповідне рішення ухвалив Жовтневий районний суд Запоріжжя.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратуру Запорізької області.

 «Наприкінці листопада 2014 року інспектори ДПС ДАІ ГУМВС України в Запорізькій області, перебуваючи на чергуванні під час патрулювання на службовому автомобілі Державтоінспекції Олександрівського району м. Запоріжжя, по пр. Соборному в Запоріжжі зупинили автомобіль для перевірки документів, що посвідчують право на керування транспортним засобом. У зв’язку з тим, що водій мала ознаки вживання алкоголю, співробітник ДАІ запропонував останній пройти перевірку на встановлення стану алкогольного сп’яніння. В цей час пасажир вищевказаного автомобіля вийшов з машини та підійшов до інспектора, при цьому пояснив, що водій не буде проходити перевірку на встановлення стану алкогольного сп’яніння, після чого вкусив інспектора ДАІ за праву кисть руки, заподіявши при цьому останньому тілесні ушкодження», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Харківського сепаратиста засудили до 6 років позбавлення волі

Суд за ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України призначив правопорушнику покарання у вигляді 2 років позбавлення волі та на підставі ст. 75 Кримінального кодексу України звільнив від відбування покарання з іспитовим строком на 1 рік.

Як повідомляв ONLINE.UA, на Львівщині на 2 роки засудили юнака, який через соціальну мережу розповсюджував фото та інші матеріали з символікою комуністичного режиму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?