У Дніпрі біля супермаркету стався конфлікт, який завершився стріляниною
Категорія
Події
Дата публікації

У Дніпрі біля супермаркету стався конфлікт, який завершився стріляниною

У Дніпрі біля супермаркету стався конфлікт, який завершився стріляниною

У Дніпрі біля супермаркету між трьома чоловіками виник конфлікт, який закінчився стріляниною, внаслідок чого один з них зазнав важких поранень.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ  Нацполіції Дніпропетровської області.

Зазначається, що під час словесної перепалки один з нападників витягнув із сумки пістолет і здійснив у бік потерпілого два постріли, після чого чоловіки втекли. Очевидці інціденту викликали поліцію та швидку допомогу.

Читайте також: Справу київського копа, що застрелив підлітка, розглядатиме суд присяжних

Поліцейські встановили особи нападників та доставили їх до Соборного відділення поліції. У них вилучили два спецзасоби травматичної дії та патрони до них. Патрони та зброя направлені на експертизу.

Наразі одному з нападників вручено письмове повідомлення про підозру у вчиненні злочину. Він затриманий в порядку ст. 208 КПКУ. Постраждалого чоловіка доставили до лікарні з проникаючим пораненням грудної клітини та непроникаючим пораненням спини.

Як повідомляв ONLINE.UA, чоловік, що 24 травня застрелив на вулиці Харківське шосе в Києві мотоцикліста, прийшов з повинною до столичних правоохоронців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?