"Гине культура": Продюсер Лободи відреагувала на зрив концерту співачки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Гине культура": Продюсер Лободи відреагувала на зрив концерту співачки

"Гине культура": Продюсер Лободи відреагувала на зрив концерту співачки
Джерело:  Instagram

Продюсер співачки Світлани Лободи (LOBODA) Нателла Крапівіна прокоментувала скасування концерту артистки в Одесі через протести під нічним клубом, де мав відбутися виступ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram Крапівіної.

"Вчора ми відмінили концерт в Одесі в клубі Ібіца у зв'язку з черговими провокаціями і реальною загрозою вашій безпеці. Сценарій той же. Все ті ж персонажі. Сьогодні мені навіть не хочеться акцентувати увагу на тому хто ці люди, які організації вони представляють. Головне, що це громадяни нашої країни і це страшно", - написала вона.

На думку Крапівіної, в Україні тепер "панує режим, через який гине культура".

"У будь-якій країні, в якій панує режим, гине в першу чергу культура і, на жаль, ми виявилися на цьому рубежі. Поки ми не навчимося поважати права і свободу один одного, ми не те що не станемо частиною Європи, нас чекає страшна деградація у всіх галузях і напрямах життя", - додала вона.

Також Крапівіна підкреслила, що "музика не має кордонів", і вже 30 травня Лобода виступить в Тель-Авіві (Ізраїль).

Нагадаємо, у неділю ввечері, 28 травня, в Одесі представники ряду патріотичних організацій влаштували акцію протесту біля нічного клубу "Ібіца" в Аркадії, де мав відбутися концерт Світлани Лободи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?