Російський олігарх назвав брехнею інформацію про готовність "здати" Путіна Конгресу США
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський олігарх назвав брехнею інформацію про готовність "здати" Путіна Конгресу США

Російський олігарх назвав брехнею інформацію про готовність "здати" Путіна Конгресу США

Російський олігарх Олег Дерипаска назвав неправдою інформацію в статті The New York Times про те, що він нібито просив надати імунітет в обмін на свідчення в Конгресі США про втручанні Росії в президентські вибори.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський Інтерфакс.

Дерипаска зазначив, що стаття "лише в деяких моментах є вірною, а по суті своїй - помилковою і такою, що вводить в оману". Правдивим росіянин назвав той факт, що він дійсно хоче допомогти Конгресу США встановити істину.

Читайте також: Зв’язок путінського олігарха з радником Трампа: західні ЗМІ дізналися всі деталі

"У мене дійсно є докази, які - що, безумовно, неприємно для деяких, - свідчать про протилежне стосовно історії щодо втручання Росії", - сказав Дерипаска.

Він зазначив, що представники комітетів з розвідки Палати представників і Сенату зв'язувалися з його юристом в Вашингтоні, а не навпаки.

"Хочу підкреслити, імунітет ніколи не був умовою надання мною відповідної інформації і документів, не дивлячись на витік, що свідчить про зворотне, організований з метою поширення ще більшої дезінформації легковірними американськими ЗМІ. Припинення поширення наклепу і інших атак на мене анонімними представниками уряду США є умовою моєї участі і сприяння ", - сказав Дерипаска.

Як повідомляв ONLINE.UA, видання The New York Times оприлюднило інформацію, що мільярдер Олег Дерипаска нібито запропонував Конгресу США дати свідчення щодо ймовірного втручання Росії у вибори американського президента в обмін на повний імунітет.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?