Обстріл бойовиками Красногорівки: поліція показала нові фото наслідків
Категорія
Події
Дата публікації

Обстріл бойовиками Красногорівки: поліція показала нові фото наслідків

Обстріл бойовиками Красногорівки: поліція показала нові фото наслідків
Джерело:  online.ua

Стало відомо про нові руйнування внаслідок обстрілу бойовиками ДНР Красногорівки Донецької області, який був проведений 28 травня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне Управління Національної поліції в Донецькій області.

Читайте також: З'явилися нові відео з обстріляної бойовиками ДНР Красногорівки

"Було пошкоджено 42 приватні будинки та дві багатоповерхівки (6 квартир) по вулиці Товстого, а також значних руйнувань зазнала школа та лікарня", - відзвітували у поліції.

Також зазначається, що у школі №2 та лікарні проведуть частковий ремонт (встановлять нові вікна та двері) для збереження цінного державного майна, вже здійснений частковий ремонт по відновленню водопостачання по вулиці Белінського (без води залишаються біля 400 осіб у 170 будинках).

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше було відомо, що  в ході обстрілу Красногорівки снаряди влучили у школу, лікарню, були пошкоджені 14 будинків  на вулиці Толстого, Нахімова, Радянська, Сковороди (Ворошилова), Маяковського, Б. Хмельницького, Бєлінського. Постраждало щонайменше 8 цивільних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?