Опозиціонер Навальний планує новий антикорупційний мітинг у Москві
Категорія
Світ
Дата публікації

Опозиціонер Навальний планує новий антикорупційний мітинг у Москві

Опозиціонер Навальний планує новий антикорупційний мітинг у Москві

Російський опозиціонер Олексій Навальний надіслав до московської мерії повідомлення про проведення 12 червня мітингів у Москві; про участь в акціях також заявили ініціативні групи в 212 містах РФ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт опозиціонера.

"Сьогодні перший день, коли за законом можна подати повідомлення владі про проведення наших антикорупційних акцій 12 червня. Рівно о 8 ранку мерію міста Москви було сповіщено про наступне:

Повідомляється, що "процес пішов і в інших містах", в деяких місцях люди з ночі чекали на відкриття адміністрацій своїх міст, щоб подати заявку першими.

Читайте також: Опозиціонеру Навальному вперше за 5 років видали закордонний паспорт

"26 березня ми продемонстрували всім, що збираємо людей більше за всіх. У нас без грошей і на "несанкціоновані" акції виходить людей більше, ніж влада збирає шляхом примусового згону бюджетників. На цей момент про участь в акції 12 червня заявили ініціативні групи в 212 містах країни", - йдеться в повідомленні на сайті

Нагадаємо, 26 березня в 82 містах Росії пройшли антикорупційні акції. Згідно з матеріалами розслідування "Він вам не Дімон", оприлюдненого Фондом боротьби з корупцією опозиційного політика Олексія Навального, прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв контролює кілька благодійних фондів, на рахунки яких перераховано 70 млрд руб. Також у однокурсників прем’єра знайшли маєтки і яхти, якими користується Медведєв.

Як повідомляв ONLINE.UA, російського опозиціонера Олексія Навального позбавили можливості брати участь у виборах президента РФ, відхиливши його скаргу щодо вироку у справі "Кіровлісу".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?