Росія активно мілітаризує анексований Крим - Парубій
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія активно мілітаризує анексований Крим - Парубій

Росія активно мілітаризує анексований Крим - Парубій
Джерело:  BBC

Росія активно мілітаризує анексований український півострів Крим.

Про це спікер Верховної Ради Андрій Парубій заявив в ході Парламентської асамблеї НАТО у Тбілісі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC Україна.

Читайте також: "G7 повинна осадити Росію, інакше зазнає катастрофи" - Порошенко

"Нині Росія проводить посилену мілітаризацію незаконно окупованого Кримського півострова, розміщуючи там новітні зразки озброєнь та військової техніки. В тому числі планує розмістити, а за деякими даними вже розмістила, ядерні наступальні озброєння", - підкреслив Парубій.

Він додав, що Росія також посилює військову присутність на кордоні з Євросоюзом, і в разі посилення ескалації необхідно буде посилити антиросійські санкції.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на саміті держав "Великої сімки" в італійській Таорміні не виключили запровадження нових санкцій щодо Росії  у разі невиконання нею Мінських угод, а також неповаги до суверенітету України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?