Фотограф 4 роки караулив рідкісного бобра під водою, щоб зробити знімок
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Фотограф 4 роки караулив рідкісного бобра під водою, щоб зробити знімок

Фотограф 4 роки караулив рідкісного бобра під водою, щоб зробити знімок
Джерело:  TJ

Фотограф протягом чотирьох років караулив у річці рідкісного євразійського бобра, щоб зробити фотографію.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на tjournal.ru.

Щовечора, одягнений в спорядження для підводного плавання, чоловік лежав нерухомо в руслі річки протягом двох-трьох годин.

"Одного вечора його терпіння окупилося. Він тільки занурився у воду, коли побачив дорослого бобра, який повертався зі свіжою тополиною гілкою до трьох дитинчат", - пише видання.

Читайте також: В Індії народилася коза-"циклоп": опубліковано відео

Зазначається, що популяція цих тварин зменшилась, починаючи з Середньовіччя, коли люди почали полювати на них заради шкур та м'яса. За даними Міжнародного союзу охорони природи, до початку 20-го століття залишалося близько 1200 особин цього виду, але прийняті тоді ж заходи по збереженню бобрів привели до швидкого зростання їх числа.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Канаді господиня однієї з ферм зняла на відео стадо зі 150 корів, які слухняно слідують за бобром.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?