Дружина Сущенка сподівається, що її чоловіка зможуть обміняти
Категорія
Світ
Дата публікації

Дружина Сущенка сподівається, що її чоловіка зможуть обміняти

Дружина Сущенка сподівається, що її чоловіка зможуть обміняти
Джерело:  Нова газета

Дружина українського журналіста Романа Сущенка, якого незаконно утримують у СІЗО в Росії через підозри у нібито шпіонажі, сподівається, що її чоловік повернеться в Україну в результаті обміну.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Нову газету.

"Ми розраховуємо на вирішення проблеми справи Романа в гуманітарному аспекті, як це вже було з деякими попередніми справами українців", - сказала Анжеліка Сущенко в інтерв'ю виданню.

Читайте також: Дружина арештованого в РФ журналіста Сущенка попросила про допомогу першу леді Франції

Дружина українського політв'язня також відзначила, що не сподівається на початок судового процесу незабаром після закінчення нинішнього терміну арешту (30 червня).

Вона також додала, що з лютого Роман не міг отримувати листи від рідних.

"Із найболючіших для нас зараз проблем залишається та, що адміністрація СІЗО ("Лефортово" - ред.) повністю припинила наше спілкування поштою. Роман не може отримати з лютого наші листи і малюнки сина Максима, і ми не отримуємо від нього ніяких листів", - сказала дружина Сущенка.

Як повідомляв ONLINE.UA, Роман Сущенко написав листа президенту Франції Еммануелю Макрону. Лист було доставлено до адресата.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?