Аріана Гранде проведе благодійний концерт в Манчестері
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Аріана Гранде проведе благодійний концерт в Манчестері

Аріана Гранде проведе благодійний концерт в Манчестері
Джерело:  online.ua

Американська співачка Аріана Гранде вирішила повернутися до Манчестеру, щоб провести там благодійний концерт на підтримку постраждалих під час теракту, який стався 22 травня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter співачки.

Аріана оприлюднила на своїй сторінці в соцмережі пост, в якому висловила співчуття сім'ям загиблих під час вибуху на її концерті і оголосила, що повернеться і дасть благодійний концерт на згадку про жертв теракту.

За словами співачки, цей концерт допоможе зібрати кошти для сімей постраждалих.

Читайте також: "Зламана": Аріана Гранде та інші зірки шоу-бізнесу прокоментували теракт, що стався на її концерті в Манчестері

"Я повернуся в неймовірно хоробре місто Манчестер, щоб провести час зі своїми прихильниками і дати благодійний концерт в пам'ять жертв і їх сімей, під час якого зберу для них кошти. Нам не зрозуміти, чому такі події трапляються, тому що це не в нашій природі. Але нам не можна боятися, і ми не зупинятимемося. Ми не дозволимо розділити нас. Ми не дозволимо ненависті перемогти", - написала співачка.

Місце, час і дата концерту стануть відомі, коли організатори все підтвердять.

Нагадаємо, проти ночі на вівторок на стадіоні "Манчестер Арена", де проходив концерт американської співачки Аріани Гранде, прогримів вибух. За останніми даними, загинули 22 людини, в тому числі діти, десятки постраждалих.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно стало відомо, що Аріана виразила бажання фінансово допомогти сім’ям, рідні яких загинули під час теракту, який стався на концерті виконавиці у Манчестері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?