Вийшов трейлер нового українського мультфільму "Клара"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вийшов трейлер нового українського мультфільму "Клара"

Вийшов трейлер нового українського мультфільму "Клара"
Джерело:  YouTube

Українська анімаційна студія Image Pictures оприлюднила другий трейлер свого повнометражного анімаційного фільму "Клара" (Clara).

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал студії.

Судячи з усього, цей трейлер націлений на зарубіжного глядача, оскільки озвучений він англійською мовою, а не українською.

Читайте також: У Києві презентували перший фільм мультсеріалу за мотивами "Кобзаря": опубліковано відео

"Клара" – сімейна комедія. Головний герой – дівчинка Клара, що живе в лісовому будиночку разом з трьома неслухняними мавпами. У якийсь момент дівчинка вирішує покинути свій будинок і разом зі своїми друзями відправитися у подорож. Попереду на неї чекають небезпечні випробування і зустріч із злими героями.

Очікується, що вихід українського мультфільму на широкі екрани відбудеться цього року. Проте точна дата прем'єри доки не повідомляється.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у мережі опублікований новий трейлер мультфільму "Нікчемний Я 3", вихід якого очікується 15 червня 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?