Справа по зраді Януковича: адвокат екс-президента втратив голос, засідання перенесли
Категорія
Політика
Дата публікації

Справа по зраді Януковича: адвокат екс-президента втратив голос, засідання перенесли

Справа по зраді Януковича: адвокат екс-президента втратив голос, засідання перенесли

Оболонський районний суд Києва був змушений перервати підготовче засідання у справі екс-президента України Віктора Януковича, якого звинувачують у державній зраді, через те, що його адвокат втратив голос.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Головуючий суддя Владислав Дев'ятко постановив перенести засідання на 16 червня після того, як адвокат Януковича Віталій Сердюк, який виступав з клопотаннями, починаючи від 10 ранку, почав втрачати голос.

"Я просив би перенести. Є необхідність і прокурору, і захисту відпочити. Я наполягаю на перерві. Матеріалів багато, голосу вже мало", - зазначив він.

Читайте також: Конфіскований мільярд Януковича вже у бюджеті України: ГПУ показала документ

У свою чергу прокурори наполягали на продовженні судового засідання.

"Суд розуміє складність справи і складність доведення, тому ми розуміємо вас. Суд вбачає, що ви втрачаєте можливість виступати", - визнав суддя.

Дев'ятко хотів оголосити перерву до 8 червня, однак Сердюк попросив оголосити перерву до 16 червня, тому що з 5 до 16 червня його не буде в країні, і суддя погодився з його аргументами і призначив засідання на 9 годину 16 червня.

Як повідомляв ONLINE.UA, генеральна прокуратура звинувачує Януковича у державній зраді. У цій справі фігурує лист екс-президента від 1 березня 2014 року до президента Росії Володимира Путіна із проханням увести війська в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?