Бойовики ДНР продовжують обстрілювати Красногорівку з артилерії - штаб АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР продовжують обстрілювати Красногорівку з артилерії - штаб АТО

Бойовики ДНР продовжують обстрілювати Красногорівку з артилерії - штаб АТО
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР обстрілюють Красногорівку Мар'їнського району Донецької області із артилерійських систем 122-мм та 152-мм калібру.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО, повідомляє ONLINE.UA.

"О пів на третю годину ночі незаконні збройні формування впродовж тридцяти хвилин обстрілювали оборонні укріплення українських воїнів під Красногорівкою з важких артилерійських систем калібру 122 й 152 мм. Понад півтора десятка смертоносних боєприпасів розірвались поблизу наших позицій. На щастя, ніхто з українських воїнів не постраждав", - повідомили у штабі.

Згідно із свіжою інформацією, станом на 18:00, починаючи з 0 годин 29 травня бойовики так званих ДНР-ЛНР провів 16 обстрілів. Втрат серед українських бійців немає.

Також у штабі надали дані по трьох напрямках фронту.

Читайте також: Обстріл бойовиками Красногорівки: в мережі звернули увагу на важливу деталь

Приморський напрямок. Бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів в районі Гнутового, Водяного та Мар'їнки. Наші опорні пункти біля Широкиного противник обстріляв з мінометів калібру 82 мм. Поблизу Красногорівки та Мар'їнки вдень вели вогонь ворожі снайпери та кулеметники.

Донецький напрямок. Тут ситуація дещо стабілізувалася, але ворожі обстріли не припинилися. Зокрема, на світанку проросійські бандформування здійснили обстріл укріплень ЗС України у передмісті Авдіївки з мінометів різних калібрів, у тому числі й заборонених, гранатометів та стрілецької зброї. Ще раніше під ворожий обстріл зі стрілецької зброї потрапили наші позиції в районі н.п. Кам'янка. А опівдні бандити вдарили з 82-мм мінометів та легшого озброєння по одному з опорних пунктів неподалік Троїцького.

Луганський напрямок. З початку доби ворог найчастіше застосовував зброю проти українських воїнів, які тримають оборону біля Кримського. Там він застосовував гранатомети різних модифікацій та великокаліберні кулемети. Також з піхотного озброєння противник вів вогонь біля Малинового та Донця. Бійців сил АТО, котрі несуть службу біля селища Новотошківське, вицілював ворожий снайпер.

Як повідомляв ONLINE.UA, у мережі показали нові руйнування внаслідок обстрілу бойовиками ДНР Красногорівки Донецької області, який був проведений 28 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?