У справі про зраду Януковича допитали Авакова, Турчинова і Яценюка
Категорія
Політика
Дата публікації

У справі про зраду Януковича допитали Авакова, Турчинова і Яценюка

У справі про зраду Януковича допитали Авакова, Турчинова і Яценюка

У справі про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича були допитані міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов, а також екс-прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

Про це розповів представник державного обвинувачення Руслан Кравченко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.

За словами Кравченка, політики були допитані на стадії досудового слідства, і їх також будуть викликати до суду.

На запитання, чи буде допитаний президент Петро Порошенко, Кравченко зазначив: "Обвинувачення не планує викликати президента, тому що необхідності немає".

Читайте також: Конфіскований мільярд Януковича вже у бюджеті України: ГПУ показала документ

Як відомо, Генеральна прокуратура звинувачує Януковича у державній зраді. У справі фігурує лист Януковича від 1 березня 2014 року до президента Російської Федерації Володимира Путіна із проханням увести війська в Україну. Аналогічний лист колишній лідер України спрямував і Раді Федерації РФ.

Нагадаємо, 29 травня Оболонський райсуд на прохання адвокатів Януковича переніс продовження засідання у справі на 16 червня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?