Санкції щодо Росії не допоможуть встановити мир в Україні - Путін
Категорія
Світ
Дата публікації

Санкції щодо Росії не допоможуть встановити мир в Україні - Путін

Санкції щодо Росії не допоможуть встановити мир в Україні - Путін
Джерело:  Нова газета

Президент РФ Володимир Путін на прес-конференції після зустрічі з главою Франції Еммануелем Макроном 29 травня у Парижі заявив, що санкції проти Росії не допоможуть запровадженню миру на Донбасі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Новую газету".

Читайте також: Макрон під час прес-конференції з Путіним жорстко висловився з приводу пропагандистських росЗМІ

"Ви запитали, як санкції проти Росії допоможуть нормалізації кризи на південному сході України. Ніяк не допоможуть", - заявив Путін.

"Тому я звертаюся і до вас, і представникам ЗМІ Франції - боріться за скасування усіляких обмежень в світовій економіці. Тільки скасування будь-яких обмежень, вільний ринок і вільна конкуренція, чесна, не обтяжена політичними міркуваннями і кон'юнктурними інструментами, може допомогти розвитку світової економіки, сприятиме вирішенню таких завдань, як боротьба з безробіттям і підвищення життєвого рівня наших громадян", - додав російський президент.

Нагадаємо, що  під час зустрічі Володимира Путіна та Еммануеля Макрона йшлося про необхідність виконання Мінських домовленостей, а також якнайшвидшого проведення переговорів у "нормандському форматі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?