У Росії заявили про готовність до переговорів зі США по Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії заявили про готовність до переговорів зі США по Україні

У Росії заявили про готовність до переговорів зі США по Україні
Джерело:  izvestia.ru

Заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков заявив, що Москва готова почати двосторонні переговори зі США з приводу України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посилання на російське видання Известия.

В інтерв'ю виданню Рябков розповів, що РФ очікує, що незабаром США призначать куратора в Держдепартаменті з цієї теми. За його словами, тільки після того, як буде призначений наступник Вікторії Нуланд, яка займалася Україною в період президентства Барака Обами, буде можливе предметне обговорення врегулювання ситуації на Донбасі з Вашингтоном.

Читайте також: У Трампа є дві цілком реальні проблеми з Росією - американські ЗМІ

Джерела російського видання в адміністрації президента РФ, повідомили, що роль головного переговірника від Росії залишиться за помічником Володимира Путіна Владиславом Сурковим.

При цьому Рябков в черговий раз звинуватив Київ у небажанні дотримуватися Мінських угод. Він зазначив, що "американські колеги повинні вести діалог з київською владою, якщо реально хочуть просування вперед".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше видання The Washington Post, посилаючись на американських посадовців та зовнішніх експертів, написало, що адміністрація президента США Дональда Трампа планує перезапустити переговори з Росією щодо мирного врегулювання ситуації в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?