У Києві водій Lexus збив трьох людей, залишив авто та втік з місця ДТП
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві водій Lexus збив трьох людей, залишив авто та втік з місця ДТП

У Києві водій Lexus збив трьох людей, залишив авто та втік з місця ДТП
Джерело:  Еспресо

Вночі, 30 травня 2017 року, на виїзді з Києва водій Лексуса спровокував серйозну аварію, в результаті якої троє людей зазнали важких травм.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Вартові.Еспресо.

ДТП сталася на Харківській площі, коли водій Лексуса намагався проскочити на червоне світло світлофора. Під час цього в автівку врізався Седан червоного кольору, який почав рух на зелене світло. Змінивши траекторію від удару, Лексус продовжив рух по Бориспільському шосе в напрямку з Києва та боком збив трьох людей, які стояли біля підземного переходу, чекаючи на попутні автомобілі. Всіх трьох було госпіталізовано з дуже важкими травмами.

Читайте також: У Києві некерована вантажівка розтрощила автівки: є постраждалий, з'явилися фото

За словами свідків, поки почали надавати допомогу потерпілим, водій сріблястого Лексусу вийшов з автівки та зник у невідомому напрямку. Седан червоного кольору, який врізався в Лексус, також зник з місця ДТП.

Зазначається, що пасажир, іноземець, також намагався втекти, але його встигли повернути свідки аварії. Після цього на місце прибула слідчо-оперативна група для з'ясування всіх обставин ДТП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?