У Києві на Позняках розстріляли екс-очільника Укрспирту - ЗМІ
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві на Позняках розстріляли екс-очільника Укрспирту - ЗМІ

У Києві на Позняках розстріляли екс-очільника Укрспирту - ЗМІ
Джерело:  online.ua

Вранці 30 травня в Києві на масиві Позняки невідомий на автівці застрелив перехожого кількома пострілами та втік: згодом з'ясувалося, що загиблий - Віктор Панков - був колишнім виконувачем обов'язків державного підприємства Укрспирт.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Espreso.TV.

Читайте також: Підозрюваного у вбивстві мотоцикліста у Києві взяли під варту на 2 місяці

У поліції повідомили, що вбито громадянина 1968 року народження - в його тілі експерти виявили сліди від чотирьох куль.

"О 8:16 у чергову частину надійшло повідомлення від перехожого, який розповів: на вулиці Михайла Гришка невідомий із автомобіля "Ауді" зробив кілька пострілів у чоловіка і поїхав у напрямку проспекту Петра Григоренка. Попередньо встановлено, що потерпілий отримав смертельне вогнепальне поранення в спину. На місці працюють слідчо-оперативні групи Дарницького та Головного управлінь поліції. Правоохоронці розшукують стрільця. На місці злочину експерти вилучили гільзу калібру 9 мм", - йдеться у повідомленні поліції.

Як повідомляв ONLINE.UA, 24 травня в Києві на вулиці Харківське шосе кількома пострілами було вбито мотоцикліста, який рухався по проїжджій частині - постріли було зроблено з автівки, що рухалась у попутному напрямку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?