У НАТО запропонували Україні брати участь у конкурсах на поставку озброєнь країнам Альянсу
Категорія
Економіка
Дата публікації

У НАТО запропонували Україні брати участь у конкурсах на поставку озброєнь країнам Альянсу

У НАТО запропонували Україні брати участь у конкурсах на поставку озброєнь країнам Альянсу
Джерело:  Укроборонпром

Агентство НАТО з питань підтримки та постачання запропонувало включити підприємства оборонно-промислового комплексу України до переліку виробників продукції оборонного призначення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу "Укроборонпрому".

"Таким чином, державний концерн "Укроборонпром" може отримати дозвіл на участь у тендерах на постачання товарів та послуг в інтересах країн-членів та партнерів Альянсу в рамках програми "Несистемні брокерські послуги", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В НАТО заявили про необхідність повернення Росії до офіційно визнаних кордонів

"Впровадження стандартів НАТО у виробництво та розробка нової техніки країн-членів Альянсу є незворотнім вектором розвитку та реформування Державного концерну "Укроборонпром", - зазначив генеральний директор концерну Роман Романов.

У місії України при НАТО зауважили, що Україна стала першою серед східноєвропейських партнерів НАТО, якій запропоновано таку можливість.

Повідомляють, що вже розпочато підготовку відповідних доповнень до договірно-правової бази для регуляції співробітництва України з Агентством НАТО з підтримки та постачання.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українська делегація передала віце-президенту Парламентської асамблеї НАТО Расі Юкнявічене доповідь про зв’язки Росії з терористами на Близькому Сході й у Середній Азії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?