Справу Седюка, що оголився на Євробаченні, передано до суду
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Справу Седюка, що оголився на Євробаченні, передано до суду

Справу Седюка, що оголився на Євробаченні, передано до суду

Київська прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно українського пранкера Віталія Седюка, якого затримали правоохоронці 13 травня після того, як він оголив сідниці під час виступу Джамали на Євробаченні-2017.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури міста Києва.

Читайте також: Джамала вперше прокоментувала витівку Седюка на Євробаченні

"Обвинувальний акт стосовно зазначеної особи за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство), передано до Дніпровського районного суду Києва для розгляду по суті", - йдеться у повідомленні.

Згідно з КК України, хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, карається штрафом до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1 МРОП – 17 грн.) або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років.

Нагадаємо, 13 травня під час фіналу Євробачення-2017 у Києві Седюк вибіг на сцену загорнутим у прапор Австралії і зняв штани, повернувшись спиною до глядачів. Сталося це, коли Джамала представляла свою пісню I believe in U. Співачка не звернула уваги на нього, а співробітники служби охорони МВС оперативно зняли його зі сцени, вивели за територію і передали поліції.

Як повідомляв ONLINE.UA, 15 травня Дніпровський районний суд Києва обрав Седюку запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання на термін 60 діб. Він має прибувати до суду за кожної вимоги суду, слідчого, слідчого відділу, прокурора та повідомляти про місце проживання. Також Седюк має здати закордонний паспорт. Такі зобов'язання діють до 12 липня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?