Гройсман та Порошенко очолили рейтинг недовіри - соцопитування
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман та Порошенко очолили рейтинг недовіри - соцопитування

Гройсман та Порошенко очолили рейтинг недовіри - соцопитування
Джерело:  ratinggroup.ua

Переважна більшість українців не довіряють прем'єр-міністру Володимиру Гройсману, президенту Петру Порошенку та голові Верховної ради Андрію Парубію.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на результати дослідження соціологічної групи "Рейтинг".

Як свідчать результати опитування, 82% респондентів не довіряють Гройсману, 81% - Порошенку і 78% - Парубію.

Респондентів просили відповісти, наскільки вони довіряють перерахованим політикам.

Щодо Гройсмана 52% респондентів відповіли, що не довіряють йому зовсім, 30% - швидше не довіряють, 12% - швидше довіряють, 2% - повністю довіряють, 5% не змогли відповісти.

Читайте також: Найбагатші українці: Порошенко опустився в рейтингу, лідирує Ахметов

Щодо Порошенка 57% опитаних відповіли, що зовсім йому не довіряють, 24% - швидше не довіряють, 12% - швидше довіряють, 4% - повністю довіряють, 4% не змогли відповісти.

Щодо Парубія 54% респондентів відповіли, що зовсім не довіряють йому, 24% - швидше не довіряють, 11% - швидше довіряють, 2% - повністю довіряють, 5% не змогли відповісти, а 4% відповіли, що не знають такого політика.

Опитування проводилося 12-20 квітня, опитано 2 тис. повнолітніх респондентів. Статистична похибка вибірки не перевищує 2,2%.

Як повідомляв ONLINE.UA, політтехнолог Олексій Голобуцький вважає, що Порошенку постійно дорікають невиконанням обіцянки припинити війну, але він би не виграв вибори, якби цього не казав.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?