Вбивство екс-очільника Укрспирту в Києві: у Авакова назвали основні версії злочину
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство екс-очільника Укрспирту в Києві: у Авакова назвали основні версії злочину

Вбивство екс-очільника Укрспирту в Києві: у Авакова назвали основні версії злочину
Джерело:  online.ua

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко відреагував на вбивство у Києві екс-очільника Укрспирту Віктора Панкова, якого застрелили вранці 30 травня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Геращенка.

Читайте також: Підозрюваного у вбивстві мотоцикліста у Києві взяли під варту на 2 місяці

"Сьогодні вранці в Києві на Позняках пострілом в спину був застрелений помічник директора державного концерну "Укрспирт" Віктор Панков. Свого часу Віктор Панков і сам двічі займав пост Глави цієї непростої державної компанії, постійно потрапляє в скандали, пов'язані з реалізацією "лівого" спирту", - написав Геращенко.

"Поліція буде розглядати всі можливі версії цього вбивства, починаючи від особистісних взаємин і закінчуючи невиконанням фінансових зобов'язань. Думаю, що однією з провідних версій підлягає перевірки повинні бути версією вбивства Віктора Панкова, пов'язаний з роботою в державному концерні "Укрспирт", - додав радник Авакова.

Як повідомляв ONLINE.UA, 24 травня в Києві на вулиці Харківське шосе кількома пострілами було вбито мотоцикліста, який рухався по проїжджій частині — постріли було зроблено з автівки, що рухалась у попутному напрямку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?