Через смертельне отруєння у Києві тимчасово заборонили продавати в'ялену рибу
Категорія
Події
Дата публікації

Через смертельне отруєння у Києві тимчасово заборонили продавати в'ялену рибу

Через смертельне отруєння у Києві тимчасово заборонили продавати в'ялену рибу
Джерело:  consumer.gov.ua

Через отруєння у Києві з 18:00 29 травня ввели тимчасову заборону на реалізацію в'яленої риби промислового виробництва.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Держспоживслужби в Києві.

"Станом на 18.00 29.05.2017 р. у Києві існує тимчасова заборона на реалізацію зазначеної продукції, громадянам, які її придбали, настійно рекомендується утриматися від вживання в їжу до з'ясування обставин", - йдеться в повідомленні.

Риба була вироблена підприємством, розташованим у м. Світловодськ Кіровоградської області, придбана в гіпермаркеті "Караван" ТОВ "Група Ритейлу України", за адресою: м. Київ, проспект Академіка Глушкова, 13-б та супермаркеті "Мегамаркет" ТОВ "Лабро", за адресою: м. Київ, вул. Антоновича, 50.

Читайте також: Масове отруєння в Одеській області: з'явилася важлива інформація

Летальний випадок захворювання на ботулізм зареєстровано у громадянина 1976 року народження, який 24 травня, за словами дружини, вживав в їжу в'ялену рибу (лящ) промислового виробництва. У інших двох випадках захворювання ботулізмом потерпілі також пов'язують своє захворювання з вживанням у їжу тарані і в'яленого карпа промислового виробництва.

Як повідомляв ONLINE.UA, троє людей у Києві отруїлися рибою, купленою у великих супермаркетах "Магелан" та "Мегамаркет", один з отруєних помер. Медики діагностували у людей зараження ботулізмом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?