У справі Онищенка вже дев'ять втікачів - САП
Категорія
Політика
Дата публікації

У справі Онищенка вже дев'ять втікачів - САП

У справі Онищенка вже дев'ять втікачів - САП

Під час розслідування справи нардепа Олександра Онищенка від правосуддя втекли 9 людей, які зараз знаходяться у розшуку.

Про це розповів керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.

"По утікачах у цій справі – 9 людей перебувають у розшуку… Щодо цих осіб будемо ініціювати процедуру заочного засудження", - сказав він.

Також Холодницький зазначив, що розглядати справу буде Солом'янський суд.

Читайте також: Луценко: прихильникам Януковича та зрадофілам не варто радіти

Крім того, він нагадав, що деякі фігуранти цієї справи утікали після того, як суди їх відпускали з-під варти.

"Закон передбачає 10 днів для попереднього досудового засідання, але так сталося, що ми рідко в цей час чомусь вкладаємось. Ми наполягатимем на відкритому судовому засіданні", - заявив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше депутат-утікач Олександр Оніщенко, якого підозрюють у мільярдних крадіжках, прокоментував відмову Інтерполу оголосити його у розшук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?