У будівлю Львівської облради увірвалася сотня молодиків - ЗМІ
Категорія
Події
Дата публікації

У будівлю Львівської облради увірвалася сотня молодиків - ЗМІ

У будівлю Львівської облради увірвалася сотня молодиків - ЗМІ
Джерело:  online.ua

Близько сотні молодиків увірвалися у приміщення Львівської обласної ради.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ZIK.

Читайте також: У Львові примусово виселили Російський культурний центр

Зазначається, що молодики увірвалися у сесійний зал, представилися представниками націоналістичних організацій, почали розпилювати газ, кидати димові шашки, викрикуючи націоналістичні гасла. Через інцидент була оголошена перерва у роботі сесії.

"Ми звернулися до облради з проханням підтримати чотири основні вимоги маніфесту: амністію патріотів, продовження земельного мораторію, націоналізацію російського капіталу. Ми домовилися, що це питання проголосують до 13:00. О 13:00 його не проголосували. Ми захотіли зайти всередину приміщення. Ми зайшли, щоб пояснити, що це - національні інтереси. Якщо вони нас підтримають і підтвердять, це піде до президента", - пояснив ситуацію начальник штабу "Національного корпусу" Львівської області Святослав Сірий.

За даними видання "Вголос", мітингувальники закрили депутатів у сесійній залі, проте невдовзі звільнили їх.

В результаті інциденту постраждала та була госпіталізована вагітна журналістка. В мережі з'явилися фото і відео з місця подій:

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше вночі у Львові двоє невідомих напали на начальника ізолятора тимчасового тримання Пустомитівського райвідділу поліції у під’їзді його будинку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?