Окупанти в Криму знову занепокоїлися порожніми пляжами та курортами
Категорія
Події
Дата публікації

Окупанти в Криму знову занепокоїлися порожніми пляжами та курортами

Окупанти в Криму знову занепокоїлися порожніми пляжами та курортами
Джерело:  online.ua

Окупаційна влада Криму переймається тим, що представники туристичного сектору не можуть скласти достойну конкуренцію Туреччині, через що більшість туристів віддає перевагу саме цим курортам.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ЗМІ окупантів.

Читайте також: В окупованому Криму продають "вічну" їжу: в мережі посміялися над фото

Так, голова "Державної ради Республіки Крим" Володимир Константинов вважає, що за півостровом закріпився штамп занадто дорогого. Тому приватний бізнес має запропонувати "дешеві ціни", додав він.

"Ми повинні запропонувати концепцію Криму як регіону з більш дешевими цінами на відпочинок, тому що сьогодні є штамп, що Крим - дорогий курорт. Якщо ми не з'їдемо з цієї дороги, у мене глибоке переконання, що ми вичерпаємо свої можливості", - сказав Константинов.

У свою чергу ватажок окупантів у Криму Сергій Аксьонов зазначив, що якість послуг на кримських курортах не відповідає високим розцінками.

"В Криму співвідношення "ціна-якість" знаходиться не на належному рівні. Туреччина на цьому тлі випереджає нас - і дуже сильно", - зазначив він.

Також Аксьонов запропонував проаналізувати можливість тимчасового звільнення підприємців у сфері туризму від оподаткування.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше "міністр курортів і туризму Криму" Сергій Стрельбицький заявив, що приватному бізнесу важко конкурувати із турецькими курортами.

До цього повідомлялося, що відкриття туристичного сезону в окупованому Криму, яке традиційно відбувається на початку травня, не принесло хороших новин для задіяних у туризмі громадян півострова: росіяни віддали перевагу Туреччині та Кіпру; ця тенденція збережеться до кінця літа, вважають експерти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?