Бойовики ДНР обстріляли Авдіївку, поранено трьох цивільних: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР обстріляли Авдіївку, поранено трьох цивільних: з'явилися фото

Бойовики ДНР обстріляли Авдіївку, поранено трьох цивільних: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР 30 травня обстріляли житлові райони Авдіївки, внаслідок чого був пошкоджений будинок, троє місцевих жителів отримали поранення.

Про це повідомив начальник поліції в Донецькій області В’ячеслав Аброськін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.

Читайте також: Бійці АТО з-під Авдіївки показали миле лисеня, що стало талісманом роти: у мережі в захваті від фото

"В результаті обстрілу бойовиками міста є попадання у двір приватного домоволодіння на вул.Лермонтова, 77", - зазначив Аброськін. За його словами, осколками було пошкоджено вікна та дах будівлі.

Крім того, снаряд вибухнув поряд з зупинкою громадського транспорту по вулиці Некрасова, внаслідок чого постраждали два чоловіка та жінка, що стояли на зупинці.

"Люди отримали осколкові поранення, їх госпіталізовано до лікарні, - зазначили в ГУ Нацполіціїї Донецької області. - Всі троє постраждалих є місцевими мешканцями, чоловіки 1974 і 1972 року народження, жінка - 1974 року народження. Всі знаходяться у місцевій лікарні, де їм надають необхідну медичну допомогу".

Як повідомляв ONLINE.UA, станом на 18 годину 30 травня бойовики 16 разів відкривали вогонь по українським військовим в зоні АТО, один військовослужбовець загинув, ще двоє зазнали поранень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?