Сутички у Львівській облраді: постраждало 11 поліцейських
Категорія
Події
Дата публікації

Сутички у Львівській облраді: постраждало 11 поліцейських

Сутички у Львівській облраді: постраждало 11 поліцейських

В результаті сутичок у будівлі Львівської обласної ради, що трапилися 30 травня, постраждало 11 правоохоронців.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції України у Львівській області.

Читайте також: У Львові примусово виселили Російський культурний центр

До початку сутичок громадський порядок у Львівської облради забезпечувало біля сотні поліцейських, після чого 11 з них звернулися за медичною допомогою.

"З них дев’ять – це працівники Управління патрульної поліції міста Львова, двоє інших – працівники Галицького відділу поліції", - йдеться у повідомленні правоохоронців.

За фактом інциденту відкрили кримінальне провадження за статтею про хуліганство, запобіжний захід до якої передбачає 3-7 років позбавлення волі.

Як повідомляв ONLINE.UA, 30 травня  біля сотні молодиків, що представилися націоналістами, увірвалося до сесійної зали Львівської облради, почали пускати газ, кидати димові шашки, скандувати націоналістичні гасла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?