Путін пояснив, чого у Росії чекали після перемоги Трампа на виборах у США
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін пояснив, чого у Росії чекали після перемоги Трампа на виборах у США

Путін пояснив, чого у Росії чекали після перемоги Трампа на виборах у США
Джерело:  Le Figaro

Глава Росії Володимир Путін заявив, що він та в його оточенні нічого особливого не очікували від президента США Дональда Трампа, який переміг на виборах у 2016 році.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Le Figaro, якому Путін дав інтерв'ю після зустрічі із французьким президентом Еммануелем Макроном у Парижі 29 травня.

Читайте також: Лавров відповів на слова Макрона про росЗМІ: "Інерція антиросійської кампанії"

"Ми нічого і не чекали, нічого особливого. Зрозуміло, ми чули в ході передвиборної кампанії вже обраного і вступив на посаду президента Сполучених Штатів пана Трампа про його бажання нормалізувати російсько-американські відносини. Він говорив про те, що вже гірше нікуди, ми це добре пам'ятаємо", - заявивши Путін, додають, что Трамп проводити" традіційну американська політику".

Також Путін явно натякнув на те, що зараз у США активно обговорюють вплив Росії на хід передвиборчої боротьби у США у 2016 році.

"Насправді внутрішньополітична ситуація в Штатах складається таким чином, що люди, які програли вибори, вони ніяк не хочуть з цим змиритися і, на жаль, найактивнішим чином у внутрішньополітичній боротьбі використовують антиросійську карту під надуманими приводами", - зазначив глава РФ.

"Тому ми нікуди не поспішаємо, ми готові чекати, але дуже розраховуємо і сподіваємося на те, що нормалізація російсько-американських відносин колись станеться", - додав Путін.

Як повідомляв ONLINE.UA, 29 травня Еммануель Макрон після зустрічі з главою Росії Володимиром Путіним пояснив, в якому випадку санкції щодо Росії підсиляться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?