Гройсман розповів, коли очікувати поліпшення стану доріг в Україні: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Гройсман розповів, коли очікувати поліпшення стану доріг в Україні: з'явилося відео

Гройсман розповів, коли очікувати поліпшення стану доріг в Україні: з'явилося відео
Джерело:  ТСН

В уряді розповіли, в яких українських областях найгірша ситуація з автошляхами, а також повідомили, коли водіям та простим громадянам слід очікувати покращення на дорогах.

Про це йдеться в сюжеті ТСН, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Ремонт дороги в Києві викликав гнів у мережі: опубліковані фото

У Кабміні вважають, що найбільше проблем на автодорогах у Київській, Луганській, Запорізькій, Миколаївській та Закарпатській областях.

"Дуже багато треба ще зробити, ми тільки розпочинаємо, але вже є об'єкти, які будуються фундаментально. Я переконаний у тому, що при такому підході за п’ять років ми дамо зовсім іншу якість українських доріг", - повідомив журналістам прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час робочої поїздки в Тернопільську, Львівську та Волинську області.

Повідомляється, що в 2017 році в бюджеті виділено на ремонт автошляхів 30 мільярдів гривень, ще 2 буде залучено на реконструкцію дороги, яка з'єднає Одесу із європейськими країнами. Вона пройде через Одеську, Черкаську (місто Умань), Вінницьку, Хмельницьку, Тернопільську та Львівську області.

Як повідомляв ONLINE.UA, наприкінці квітня прем’єр-міністр України Володимир Гройсман розповів, які українські дороги буде відремонтовано у 2017 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?