В окупованому Севастополі заблокували доступ до Яндексу, Mail.ru та Вконтакте
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Севастополі заблокували доступ до Яндексу, Mail.ru та Вконтакте

В окупованому Севастополі заблокували доступ до Яндексу, Mail.ru та Вконтакте
Джерело:  BlackSeaNews

В середу вранці, 31 травня, український телекомунікаційний провайдер послуг "Воля", який працює в російському правовому полі на території окупованих Севастополя та Криму, виконав указ президента України Петра Порошенка про блокування російських соціальних мереж і сервісів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання BlackSeaNews.

Зазначається, що жителям окупованого Севастополя, які користуються послугами інтернет-провайдера "Воля", був заблокований доступ до сайтів компаній Яндекс та Mail.ru – включно із соціальною мережею Вконтакте.

Читайте також: Порошенко назвав умову, за якої скасує блокування російських сайтів

При спробі перейти на заблоковану сторінку, "тисячі містян" мають можливість побачити текст українською мовою: "Шановний абоненте! Доступ на цей ресурс заблоковано згідно Указу Президента України №133/217 "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)".

Як повідомляв ONLINE.UA, у Верховній Раді можуть на законодавчому рівні встановити відповідальність інтернет-провайдерів в Україні за невиконання рішення РНБО про заборону ряду російських сайтів, яке підписав президент Петро Порошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?