Чоловік, що оголив перед патрульними статеві органи, засуджений до 2,5 років в'язниці
Категорія
Події
Дата публікації

Чоловік, що оголив перед патрульними статеві органи, засуджений до 2,5 років в'язниці

Чоловік, що оголив перед патрульними статеві органи, засуджений до 2,5 років в'язниці
Джерело:  online.ua

56-річний українець, що 14 липня 2016 року чинив опір патрульним та оголив перед ними статеві органи, засуджений до 2 років та 6 місяців позбавлення волі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр патрульної поліції Львова.

Читайте також: І тут вилазить одна, вибачте, "дупа" — Порошенко про інцидент під час Євробачення

Зазначається, що у липні 2016 року чоловік відмовився виконувати законні вимоги правоохоронців, чинив опір та оголив статеві органи у відділку.

У зв'язку з цим Сихівський районний суд Львова 12 січня 2017 року засудив його до 2 років 6 місяців в'язниці за статтею про хуліганство з особливою зухвалістю з опором правоохоронцям.

Захист звинуваченого намагався доказати, що вирок є несправедливим з огляду на його суворість, проте 11 травня 2017 року колегія судів судової палати з розгляду кримінальних справ апеляційного суду Львівської області залишила в силі попередній вирок.

Архівне відео інциденту у відділку поліції від 14 липня 2016 року:

Як повідомляв ONLINE.UA, під час виступу української співачки Джамали на фінальному шоу Євробачення-2017 у Києві на сцену вискочив чоловік з прапором Австралії, який протанцював навколо співачки, після чого зняв штани і продемонстрував оголений зад.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?