Гройсман пригрозив міністрам проблемами з серцем за невиконання зобов'язань щодо ЄС
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман пригрозив міністрам проблемами з серцем за невиконання зобов'язань щодо ЄС

Гройсман пригрозив міністрам проблемами з серцем за невиконання зобов'язань щодо ЄС
Джерело:  Еспресо

Усі міністри повинні виконувати завдання, пов'язані з Угодою про асоціацію України з Євросоюзом, інакше прем'єр-міністр доводитиме їх до проблем із серцем.

Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання уряду, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Еспресо.TV.

"Ви знаєте, я всіх вас поважаю, ціную, готовий допомагати. Але якщо пульс Угоди (про асоціацію з ЄС - Ред.) буде показувати, що хтось з вас не буде виконувати завдання, то, на медичній термінології, я буду вас доводити до тахікардії", - пообіцяв він.

Читайте також: "Голландський народ обвели навколо пальців": МЗС Росії про ратифікацію Сенатом Нідерландів УА Україна-ЄС

Також Гройсман нагадав, що в уряді була спеціально введена посада профільного віце-прем'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, яку зараз очолює Іванна Климпуш-Цинцадзе, однак вона не може виконувати роботу за всі інші українські міністерства.

За його словами, кожне міністерство повинно активізувати роботу у цьому питанні, зокрема проаналізувати всі плани та законодавчу базу, яку треба змінювати.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Петро Порошенко розповів, як Росія "капостила на кожному кроці" у спробі зупинити возз’єднання Європи та України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?