Трамп знову повеселив мережу загадковим повідомленням у Twitter
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп знову повеселив мережу загадковим повідомленням у Twitter

Трамп знову повеселив мережу загадковим повідомленням у Twitter
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп зробив загадкову публікацію у своєму Twitter, використавши у реченні дивне слово "covfefe", яке немає ніякого значення в англійський мові: незважаючи, на те, що твіт було видалено, він встиг здійняти у соцмережах справжню хвилю жартів та фотожаб.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Washington Post.

Твіт з'явився в мережі о 18:05 30 травня, а був видалений лише за шість годин. Цього вистачило аби користувачі зробили 162 тисячі ретвіти та поставили 127 тисяч "лайків".

"Незважаючи на постійний негативний медіа covfefe...", - написав Трамп.

Видання припускає, що американський президент хотів написати "Despite the constant press coverage", тобто "незважаючи на постійні негативні відгуки у пресі".

Як би там не було, але у соцмережах вже за 5-10 хвилин були готові нові жарти та фотожаби, а також версії, що саме мав на увазі Трамп у загадковому лексичному каламбурі.

Читайте також: Засновник Twitter вибачився за роль соцмережі у перемозі Трампа на виборах

Так, користувачі запропонували вважати, що це слово є кодом запуска до ядерної зброї Сполучених Штатів.

Одна компанія по пошиттю одягу навіть оголосила про намір випускати футболки із написом "covfefe". Також у мережі переграли головний девіз виборчої кампанії Трампа "Зробимо Америку знову", замінивши слово "великою" на "covfefe".

У цьому зв'язку кумедно виглядала варіація на тему знаменитого вислову 35-го президента США Джона Кеннеді "не питай, що країна зробила для тебе, спитай, що зробив для країни ти" - там замінили слово "країна" на загадковий код від Трампа.

"Що дуже мене засмучує, так це те, що я ніколи не напишу щось смішніше за "covfefe", - написав відомий комік Джіммі Кіммел.

Нагадаємо, раніше Трамп написав твіт з двома буквами We, що перекладається з англійської як "ми". Як і на цей раз, публікацію було видалено, але значно швидше. Тим не менш, вона також стала темою для жартів у соцмережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?