Суд Москви зобов'язав Навального видалити відео з розслідування про статки Медведєва
Категорія
Світ
Дата публікації

Суд Москви зобов'язав Навального видалити відео з розслідування про статки Медведєва

Суд Москви зобов'язав Навального видалити відео з розслідування про статки Медведєва
Джерело:  online.ua

Люблінський суд Москви задовольнив позов російського мільярдера Алішера Усманова до Олексія Навального і зобов'язав опозиціонера видалити відео з розслідування про статки прем'єра РФ Дмитра Медведєва, де згадується прізвище багатія.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Навального.

"Суд зобов'язав мене видалити розслідування "Він вам не Дімон". Так звичайно. Поспішаю і падаю. Це виключається повністю", - написав російський опозиціонер.

Читайте також: Навальний атакував Медведєва, але Путін тепер змушений виконувати старі зобов'язання - Голишев

"Ну все. Усманов не платив хабар Медведєву. Усманов платить податки. Усманов чесний. Люблінської суд встановив. З ним не посперечаєшся", - іронічно прокоментував рішення суду Навальний.

Опозиціонер також додав фото, яке, на його думку, відображає рішення Люблінського суду.

Нагадаємо, згідно з матеріалами розслідування, що має назву "Він вам не Дімон", Медведєв контролює кілька благодійних фондів, на рахунки яких перераховано 70 млрд руб, в числі яких хабарі від підприємців Алішера Усманова і Леоніда Міхельсона, і гроші "Башнефть". Також у політика є кілька маєтків в різних точках світу.

Як повідомляв ONLINE.UA, Медведєв заявив, що розслідування проти нього, зробили на гроші приватних інвесторів, щоб "витягнути людей на вулиці".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?