Дзеркальна відповідь: Росія вигнала п'ятьох дипломатів з Молдови і двох - з Естонії
Категорія
Світ
Дата публікації

Дзеркальна відповідь: Росія вигнала п'ятьох дипломатів з Молдови і двох - з Естонії

Дзеркальна відповідь: Росія вигнала п'ятьох дипломатів з Молдови і двох - з Естонії
Джерело:  mid.ru

У Росії відповіли на рішення Молдови та Естонії щодо депортації представників Москви та оголосили персонами нон грата п'ятьох молдавських дипломатів і двох естонських економістів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт МЗС РФ.

Зокрема, у відповідь на депортацію російських дипломатів, п'ятьом співробітникам дипломатичної місії Молдови у Москві було запропоновано покинути територію країни.

Так, радник-посланець посольства Молдови був запрошений до російського МЗС, де йому вручили відповідну ноту, в якій йшлося про висилку дипломатів у відповідь на аналогічні дії щодо росіян.

Читайте також: СБУ заборонила в'їзд в Україну Міхалкову, Задорнову, Ярмольнику та іншим російським артистам

Крім того, Росія видворила двох естонських дипломатів: були оголошені персонами нон грата генеральний консул Естонії у Санкт-Петербурзі Яанус Кирикмяе і керівник псковскої канцелярії генконсульства Естонії у Петербурзі Катрін Канарік.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше влада Молдови без пояснення причин оголосила про небажаність присутності в країні п'ятьох російських дипломатів.

Також 26 травня МЗС Естонії видворив генерального консула РФ у Нарві Дмитра Казьоннова і консула Андрея Сургаева.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?