Російські військові повинні будуть звітувати про пости у соцмережах
Категорія
Світ
Дата публікації

Російські військові повинні будуть звітувати про пости у соцмережах

Російські військові повинні будуть звітувати про пости у соцмережах
Джерело:  Еспресо

Міноборони РФ розробило проект федерального закону, згідно з яким військові мають звітувати про розміщення в Інтернеті своїх персональних даних.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Еспресо".

Як зазначає "РБК Daily", законопроект стосується органів військового управління, з'єднань, військових частин, російських Збройних сил (ЗС), органів і підрозділів військової поліції ВС та військових комісаріатів.

Читайте також: "Ви з Гоголем ще не розібралися": в МЗС РФ відповіли на слова Клімкіна про Пушкіна

Видання зазначає, що після початку війни з Україною російським військовослужбовцям взагалі рекомендовано не заводити акаунти в соцмережах.

"Поки що видаляти вимог не надходило, але є рекомендації, що не можна розміщувати і де не можна розміщувати. Наприклад, не можна вказувати найменування військових частин, не можна світити дислокацію, не можна фотографуватися - особливо на тлі секретних документів", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, протягом 2016 року близько 67% мешканців Росії були змушені економити на продуктах харчування, при тому близько 27% опитаних змушені "суттєво" скоротити видатки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?