IKEA підтвердила наміри зайти на український ринок
Категорія
Події
Дата публікації

IKEA підтвердила наміри зайти на український ринок

IKEA підтвердила наміри зайти на український ринок
Джерело:  Hromadske

Шведська мережа магазинів меблів та товарів для дому IKEA дійсно планує вийти на український ринок

Про це йдеться у відповіді IKEA на запит Громадського, передає ONLINE.UA.

"Повідомляємо, що франшиза для України дійсно надана, але наразі у нас немає точної дати щодо відкриття торгової мережі", — йдеться у повідомленні.

У компанії також не уточнили місто і конкретний торгівельний центр, де планується відкриття торгової мережі IKEA в Україні.

Нагадаємо, 29 травня глава правління ПрАТ «Мандарин Плаза» Олександр Черницький повідомив, що IKEA планує вийти на український ринок.

За його словами, IKEA може стати орендарем торгівельно-розважального центру «Південний» у Голосіївському районі Києва.

Раніше повідомлялось, що IKEA оголосила про створення власної бюджетної авіакомпанії FLIKEA.

IKEA — транснаціональна корпорація, одна з найбільших у світі торговельних мереж з продажу меблів і товарів для дому. Повне найменування — «IKEA International Group». Заснована у Швеції, штаб-квартира знаходиться в місті Лейдені, Нідерланди.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська митниця заборонила ввезення товарів 1148 міжнародних компаній, що були куплені в інтернет-магазинах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?