МАУ розпродає квитки до Європи за низькими цінами
Категорія
Україна
Дата публікації

МАУ розпродає квитки до Європи за низькими цінами

МАУ розпродає квитки до Європи за низькими цінами
Джерело:  online.ua

На честь введення безвізового режиму найбільша авіакомпанія України влаштовує розпродаж квитків на червневі рейси за бюджетними цінами – від 763 гривні в один бік або 1526 туди і назад.

"Ми хочемо, щоб якомога більше наших співвітчизників мали можливість літати до країн Європи за доступною ціною, – говорить Євгенія Сацька, корпоративний прес-секретар МАУ. – Не секрет, що далеко не всі українці хоч би раз побували за кордоном. На щастя, ситуація змінюється на краще. 11 червня візові обмеження з країнами ЄС будуть зняті. Так, залишаються інші бар'єри – зокрема, фінансові. Як національний перевізник, ми постійно працюємо над тим, щоб понизити вартість квитків, і нещодавно запропонували своїм пасажирам квитки за лоукост ціною за умови раннього бронювання. Сьогодні ж ми із задоволенням оголошуємо святкову акцію, приурочену до введення безвізового режиму".

О 00:01 у неділю, 11 червня, на сайті МАУ www.flyuia.com стартує розпродаж 30 тисячі квитків на прямі регулярні рейси (код PS 0001-0999) на більш ніж 30 напрямків по вильоту з міст України:

  • З Києва до Амстердаму, Афін, Бергамо, Берліну, Брюсселю, Будапешту, Варшави, Відня, Венеції, Вільнюсу, Дюсельдорфу, Женеви, Мадриду, Мілану, Мюнхену, Ніцци, Паланги, Парижу, Праги, Риги, Риму, Стокгольму, Франкфурту, Хельсінкі і Цюріху;

  • Зі Львова до Болоньї, Вільнюсу Мадриду та Риму;

  • З Івано-Франківська в Аліканте і Валенсію;

  • З Одеси до Вільнюса;

  • З Вінниці до Варшави;

  • З Чернівців до Бергамо.

Період подорожі - з 12-го по 30-е червня 2017.

В авіакомпанії говорять, що мета розпродажу – допомогти співвітчизникам здійснити свої мрії про подорожі і протестувати безвізовий режим з Європою на практиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?