Тіна Кароль допомогла важкохворим дітям
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль допомогла важкохворим дітям

Тіна Кароль допомогла важкохворим дітям

Українська співачка Тіна Кароль та її благодійний фонд у День захисту дітей надали допомогу дитячим онкологічним відділенням лікарень у трьох містах України: Миколаєві, Запоріжжі та Кропивницькому.

Про це йдеться на сторінці співачки у Facebook, повідомляє ONLINE.UA.

Сума, перерахована на потреби хворих дітей, складає 200 000 гривень.

Фонд Тіни Кароль "Полюс притяжения" надає допомогу виключно за рахунок фінансування самою співачкою. Починаючи з 2014-го року кожен її сольний концерт збирає частину коштів для подальшої благодійної допомоги.

Читайте також: Світові зірки візьмуть участь у благодійному концерті Аріани Гранде в Манчестері

"З кожного концерту, в тому числі і тут, у Німеччині, частина заробітку йде на допомогу діткам, і я дуже пишаюся, що саме цими днями ми нарешті відвантажили ще одну партію допомоги. Я допомагаю по покликанню серця. Я це роблю сама, мені радісно допомагати, дарувати діткам і їхнім батькам надію. Я допомагаю тим життям, яким ще можна допомогти. Для себе вирішила, що це буде моєю місією", - сказала співачка на зустрічі з українською спільнотою в посольстві України в Німеччині, яка відбулася нещодавно.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Тіна Кароль випустила кліп на пісню "Я не перестану", яка стала саундтреком до українського серіалу "Хороший хлопець".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?